Αρχική Σελίδα

Rise Group Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

 

Η επιχείρησή μας είναι δεσμευμένη να παρέχει στους σφαιρικούς πελάτες υψηλό - η ποιοτική ικανότητα & τα αθλητικά προϊόντα, και προκειμένου να επιτευχθεί ο win-win τρόπος συνεργασίας, προωθούν από κοινού τον υγιέστερο τρόπο ζωής, καλωσορίζουν για να επισκεφτούν την επιχείρησή μας.

 

Κίνα Rise Group Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 0Κίνα Rise Group Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 1

Κίνα Rise Group Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 2

Οι πελάτες μας είναι σε όλο τον κόσμο. Εξοικειωνόμαστε με τις αγορές και τις πολιτικές των διαφορετικών χωρών και ξέρουμε την τάση των δημοφιλών προϊόντων. Μπορούμε να δώσουμε στους πελάτες μας τις χρήσιμες πληροφορίες και τις καλές συμβουλές. Έχουμε τη μακροπρόθεσμη συνεργασία με WALMART, το ΚΕΦΆΛΙ, FILA, TRAGET, τη MARIKA, COSTCO, τον ψυχαγωγικό εξοπλισμό, Dick, βαθύ υπέρ, τις επιχειρήσεις όπως η ακαδημία, και συνεργαζόμαστε με πολλούς πωλητές της Αμαζώνας. Παρέχετε τους τακτικά κάθε χρόνο. Είμαστε πολύ πεπειραμένοι, ξέρουμε τις πιό πρόσφατες εξελίξεις στην αθλητική βιομηχανία, και μπορούμε να σας προσφέρουμε τη χρήσιμες καθοδήγηση και τις συμβουλές έτσι ώστε μπορείτε καλύτερα να πωλήσετε και να αναπτυχθείτε.

 

Κίνα Rise Group Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 3Κίνα Rise Group Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 4

Κίνα Rise Group Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 5

 

Κίνα Rise Group Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 6   Κίνα Rise Group Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 7   Κίνα Rise Group Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 8

 

 

Το ΟΡΑΜΑ μας: Υγιέστεροι άνθρωποι, υγιέστερη γη
Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ μας: Παρέχετε την παγκόσμια καλύτερη υπηρεσία
Οι ΤΙΜΕΣ ΠΥΡΗΝΩΝ μας: Η ειλικρίνεια, ευθύνη, προσπαθεί, Win-win

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Η επιχείρηση Risegroup ιδρύθηκε το 2000, έχει στραφεί στη γιόγκα, την ικανότητα και τις αθλητικές γραμμές για 20 έτη. Από την αρχή 3 ανθρώπων το μικρό γραφείο, τώρα έχει αυξηθεί στην εμπορική 60 ανθρώπων & supplychain διαχειριζόμενη ομάδα, συν 2 εργοστάσια. Ένα εργοστάσιο εξαρτημάτων ικανότητας, 100-150workers, 8000m2, που βρίσκεται κοντά στη Σαγκάη.

 

Με πάνω από 20 έτη που η εμπειρία στον αθλητισμό και την ικανότητα, έχουμε αναπτύξει μια πλήρη ομάδα QA και QC και ήμαστε κύριοι ολόκληρης μιας σειράς προϊόντων που καλύπτει την εγχώρια ικανότητα, τα εξαρτήματα γιόγκας, και τον υπαίθριο αθλητισμό.

 

Με την αξιόπιστη ικανότητά μας εμπειρίας και ανεφοδιασμού, πιστεύουμε ότι θα έχουμε μια πολύ ευχάριστη συνεργασία, ο μακροπρόθεσμος σταύλος και η βιώσιμη ανάπτυξη της σχέσης είναι η αναζήτησή μας, οποιεσδήποτε ερωτήσεις μπορούν να συσκεφτούν με το διευθυντή εξυπηρέτησης πελατών μας.

   

 

Όνομα: Michelle Zhang       Υπηρεσίες:  Αγγλικά και κινέζικα

Τηλ.: +8613761030160         Χρόνος Woriking: 08:00AM-19: 00PM BJT

video
<-Video Images->
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Διανομέας-χονδρεμπόρου

Εξαγωγέας

Εταιρεία Εμπορίας

Μάρκες : TTG

Αριθμός Υπαλλήλων : 80~100

Ετήσιες πωλήσεις : 5,000,000-10,000,000

Ιδρύθηκε Έτος : 2000

Εξαγωγή pc : 70% - 80%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

Κίνα Rise Group Co., Ltd Πιστοποιήσεις Κίνα Rise Group Co., Ltd Πιστοποιήσεις Κίνα Rise Group Co., Ltd Πιστοποιήσεις Κίνα Rise Group Co., Ltd Πιστοποιήσεις